Etusivu

Akupunktiohoitola Oulu

Ammattitaitoista ja asiantuntevaa perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktiota Oulussa. Akupunktion hoitokokemusta yli 20 vuoden ajalta.

Akupunktiohoitolan vastaanotto sijaitsee Oulussa ihastuttavalla Raksilan puutaloalueella Syrjäkatu 19 A2:ssa.

Olen tehnyt hoitotyötä vuodesta 2000. Perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen kouluttauduin Suomen Taolaisessa Neijing-koulussa, jossa olen myös toiminut kouluttajana.  Kuulun terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Akupunktiohoitola on toiminut Oulussa tammikuusta 2018 alkaen. Hoitokokemusta akupunktiosta minulle on kertynyt vuodesta 2000 alkaen.

Verkkokaupasta voit tilata lahjakortteja.

Akupunktio

Akupunktio on yksi perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto, jolla hoidetaan ihmistä kokonaisvaltaisesti. Akupunktioneuloilla aktivoidaan kehossa olevia energiavärähtelijöitä eli akupisteitä. Hoitaja valitsee sopivat pisteet, joilla autetaan asiakasta parantumaan. Hoidot ovat yksilöllisiä. Oireiden taustoja sekä alkuperää kartoitetaan mm. keskustelemalla ja pulssia tutkimalla. Neulahoidon lisäksi pisteitä voidaan aktivoida myös esimerkiksi moksaamalla eli lämmittämällä tai hieromalla. Lue lisää akupunktio välilehdeltä.

Irina

Minulla on hyvä ja monipuolinen kokemus akupunktiohoidoista, yli 20 vuoden ajalata. Olen jakanut ihmisten akupunktiokokemuksia Helsingissä, Rovaniemellä ja Oulussa. Akupunktiota Oulussa olen tehnyt tammikuusta 2018 lähtien. Minulla on hyvä kokemus moninaisten vaivojen hoidosta. Olen eritellyt näitä hoitokokemuksia akupunktio välilehdellä. Mikäli vaivaasi ei mainita akupunktio -välilehdellä, voit hyvin tiedustella asiaa minulta. Pidän sivuilla myös blogia. Blogista voit lukea ajatuksia kiinalaisesta lääketieteestä ja hyvinvoinnista.

Ajanvaraus ja tiedustelut

Akupunktio Oulu
Irina Havavaste-Ukkola

Irina Havaste-Ukkola
p. 041-5308655 
irina [at] akupunktiohoitola.fi 

Sydämellisesti tervetuloa!